sunnuntai 9. joulukuuta 2012

:)

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Mulla on niin ihana olo nyt. Pidennetty viikonloppu takana ja voimat on saanu lataa iha täytee, hyvässä seurassa. Torstaina aamulla lähettiin siis Iisalmeen, pitkä ja puuduttava kaheksan tunnin automatka palkittii, kun määränpää oli hyvä. Nähtiin kesänlopussa viimeks ninnin kaa, eli ikävä oli kova ja juttuu riitti _paljon_!! Samal oli ihana nähä Annia, mummia, ukkia ja unohtamatta suurintaosaa serkkuja tätejä ja enoja jotka sit tuli kaikki lauantaina Lucian 1-vuotis synttäreille :) Mun lomaan mahtu vaik kuin paljon asiaa, hetkeekää mul ei ollu tylsää. Okei joo koskaa ei voi olla täydellistä, koska seki mahollisuus meni siin ku olin ihan tukossa koko ajan :D onneks nyt on helpotttanu ja tänää oliki ihana pukee jumppavaatteet päälle ja salille treenaamaan! 
Huomenna ois taas maanantai, mut must tuntuu et siitäkää ei tuu paha päivä. Vaik lukujärjesys näyttääki päivän mitaks täydet yheksän tuntia, mut mitäpä pienistä.
Mul on nii paljon energiaa, ihanaa välil näinki päin, vaik välillä tuntuu et koko maailma kaatuis päälle :D! Nyt suuntana ehkä sänky ja ehkä nukkumaa, ihanaaaa viikonalkuu kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti