tiistai 1. tammikuuta 2013

joululoma ja 2013

Nii se vuos 2012 meni! Ihan älyttömän nopeesti on menny aika. Viimevuosi opetti mua paljon eriasioissa ja tuli käytyy läpi jokane tunnetilanne, uusia ihmisiä, uusia kokemuksia, kyyneleitä ja naurua, parhaat ystävät ja vaikka mitä muuta! Toivottavasti tää vuosi tuo mukanaa taas paljo uusia asioita.

Photobucket

Joululomaan siis. Kamerahan on ollu nii aktiivisesti mukana kaikkialla et hahah :-D vois vähän ryhdistäytyä. Jouluaatto oli kiva, ihan vaan perheen kesken kotona ja lahjat oli kaikki hyödyllisiä. Jotenkaa joulussa ei enää oota niitä lahjoja, vaan enemmän sitä yhessäoloa. Menin sitten jennan kanssa heti 25 päivä laskettelemaan ja jep mä kokeilin lautaa vuoden tauon jälkeen. Pääsin hissillä ylös mut alas sieltä rinteestä en sit päässykkää :D musta silmä ja jalat mustelmilla oli kiitos tästä, mut haluun kyl nii oppii laskee laudalla!! ei se nii vaikeeta voi olla. Mun kuukauden flunssa ja yskä koitu kohtaloks. Jonotin lohjan päivistyksessä sen kolme tuntia jonka jälkeen reseptit käteen ja kohti apteekkia ostamaan antibiottikuuria. Samana päivänä kuitenkin olosta huolimatta raahasin itteni helsinkiin alennusmyynteihin ja mukaan tarttus kivoja asioita:) No olo on nyt parempi, joka tarkottaa sitä et kesäks kuntoon 201? täältä tullaan, kun kohta pääsee pukee salikamat päälle :)


Photobucket
Sunnuntaina vietettiin kaverin synttäreitä vähän myöhässä tyttöporukalla. Saunottiin ja syötiin hyvin. Eilen sit olikin jo se tän vuoden viimenen päivä!! Uuttavuotta juhlittiin Sennillä porukalla,  hyvä musiikki, hyvät juomat ja hyvä seura, sil taval oli hyvä päättää vuosi 2012 ja alottaa vuosi 2013! Mä lähen jatkamaan nyt gossipgirlin kattomista (johon tääpäivä menee varmaa kokonaa) ja huomenna palaillaa jo takasin koulun penkille.... 
hyvää uutta vuotta kaikille :)!

2 kommenttia: